Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, сеща ли се някой за номера на ламбда сондата на 2.0 TS 99г.?
    Мерси предварително!
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Като първа дизелова кола до сега не бях обръщал внимание на оборотите докато е студена колата и още повече като е студено и навън.Та не трябва ли като е студено и мотора е студен да са по-високи оборотите на място? Така ли е попринцип, че мойте са си все едни на топло и студено?

Comment

• Винаги стои на 900 оборота. Бензина студен на 1100 като загрее 900
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
          Колеги, сеща ли се някой за номера на ламбда сондата на 2.0 TS 99г.?
          Мерси предварително!
          0 258 006 190
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• 10х значи си е нормално

Comment

• Никой ли няма да удари едно рамо за свалянето на сензора за чистачките?
              П.С При 3.0 V6 май са по малко Лорде не са 900 иначе и при моята печка е така студена,топла все тая.

Comment

• 159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Моите обороти понякога примърдват с 50-60 оборота на празен ход Предполагам че не е нормално Забелязвам го на светофарите Филтрите горивен и въздушен са сменяни Къде евентуално другаде мога да потърся проблем Горивото уж е добро РОМПЕТРОЛ
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                    Моите обороти понякога примърдват с 50-60 оборота на празен ход Предполагам че не е нормално Забелязвам го на светофарите Филтрите горивен и въздушен са сменяни Къде евентуално другаде мога да потърся проблем Горивото уж е добро РОМПЕТРОЛ
                    Това и аз го имам и като го прави усещам и клатене на купето леко с оборотите и не знам от какво е.Някоя дюза ли не знам ама е много неприятно.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      Никой ли няма да удари едно рамо за свалянето на сензора за чистачките?
                      Не съм правил тази операция и честно казано не знам как става, но като сменяме челни стъкла в сервиза, като има залепени детайли по тях колегите ползват много тънко ножче тип стъргалка за стикери и върши идеална работа.

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                      аз карам на 18" мислех си за пружини само...
                      мнение ?
                      Препоръчвам ти да си сложиш окачване от Т.С. след 2001г. Много високо окачване и вози доста приятно.
                      Щом твоето окачване е спортно би трябвало и амортисьорите да са спортни, което ще рече, че са с къс ход на буталото. Стандартните пружини са високи и ще разпънат много амортисьори и най-вероятно возията ще се влуши.
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                        Препоръчвам ти да си сложиш окачване от Т.С. след 2001г. Много високо окачване и вози доста приятно.
                        Щом твоето окачване е спортно би трябвало и амортисьорите да са спортни, което ще рече, че са с къс ход на буталото. Стандартните пружини са високи и ще разпънат много амортисьори и най-вероятно возията ще се влуши.
                        Какво е по различното в окачването след 2001г?

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                          Какво е по различното в окачването след 2001г?
                          Нищо. Просто лекия двигател Т.С. не амортизира толкова пружините.
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                            Не съм правил тази операция и честно казано не знам как става, но като сменяме челни стъкла в сервиза, като има залепени детайли по тях колегите ползват много тънко ножче тип стъргалка за стикери и върши идеална работа.

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

аз в момента съм си със стандартно окачване.
                            то си е добре сега
                            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
                              Това и аз го имам и като го прави усещам и клатене на купето леко с оборотите и не знам от какво е.Някоя дюза ли не знам ама е много неприятно.
                              При мен този проблем се оказа умиращи бубини - на Горубляне като са измили двигателя им бяха разказали играта. Понеже преди карах 2.0 16 клапана и реших че е от моторчето за празен ход, ама не беше това.
                              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
                                При мен този проблем се оказа умиращи бубини - на Горубляне като са измили двигателя им бяха разказали играта. Понеже преди карах 2.0 16 клапана и реших че е от моторчето за празен ход, ама не беше това.
                                За 2,4 JTD говорим в случая

Comment

Working...
                                X